Members Card

Safety First

5 Αστέρια στη Φιλοξενία με 5 Αστέρια στην Υγιεινή !

5 Αστέρια στη Φιλοξενία με 5 Αστέρια στην Υγιεινή !

5 Αστέρια στη Φιλοξενία με 5 Αστέρια στην Υγιεινή !

Mediterranean Palace Hotel & St. Luke’s Hospital
5 Αστέρια στη Φιλοξενία με 5 Αστέρια στην Υγιεινή !

Με μεγάλη χαρά και ακόμα πιό έντονο το αίσθημα της Κοινωνικής Ευθύνης, σε λίγες ημέρες ανοίγουμε τις πόρτες του ξενοδοχείου μας Mediterranean Palace, ώστε να υποδεχθούμε και πάλι τους επισκέπτες μας. Να προσφέρουμε και πάλι τις βραβευμένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας!

Από την αρχή αυτής της υγειονομικής κρίσης, δεν παραμείναμε απλοί θεατές. Εργαζόμαστε συνεχώς ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, αποφασισμένοι να υπερβούμε όλοι τους εαυτούς μας, για να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Αναγνωρίζοντας πως - περισσότερο από ποτέ - η άνεση, η υγεία, η ηρεμία και η ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού μας, είναι υψίστης σημασίας, θελήσαμε να αναβαθμίσουμε τα ήδη υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής που εφαρμόζουμε όλα τα χρόνια λειτουργίας του ξενοδοχείου μας.

Σε συνεργασία με την Κλινική Άγιος Λουκάς, το κορυφαίο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης που διακρίνεται στην επιστημονική πρωτοπορία και κλινική αριστεία, δημιουργήσαμε το SAFETY FIRST ένα νέο πρότυπο υγιεινής για το ξενοδοχείο μας. Με τις συμβουλές και την εποπτεία, ομάδας ειδικών ιατρών και τεχνικών εμπειρογνωμόνων, θα εφαρμόσουμε αναβαθμισμένα πρωτόκολλα καθαρισμού και υγιεινής, σε όλο το φάσμα των διαδικασιών λειτουργίας του ξενοδοχείου, καθώς και πρότυπες και εξειδικευμένες διαδικασίες για τον τρόπο υγειονομικού ελέγχου και απολύμανσης, πρόσθετα απαραίτητα στοιχεία, για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των επισκεπτών μας.

Μεταξύ άλλων, στο νέο αυτό πρότυπο, περιλαμβάνονται ειδικά μέτρα προστασίας του προσωπικού του ξενοδοχείου μας, στο οποίo, πέραν του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού, παρέχεται και εξειδικευμένη εκπαίδευση από την ομάδα αντιμετώπισης λοιμώξεων της Κλινικής Άγιος Λουκάς, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας κ. Συμεών Μεταλλίδη, και τη Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Άννα Αγαπίδου.

Το Mediterranean Palace είναι οι άνθρωποί του, και η προστασία της υγείας του προσωπικού μας, καθώς θα προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας, είναι το ίδιο σημαντική όσο και των επισκεπτών μας.

Είμαστε βέβαιοι πως, η εφαρμογή του προτύπου SAFETY FIRST, στους χώρους άφιξης, στα δωμάτια, τα εστιατόρια, τις αίθουσες συνεδριάσεων, σε όλα τα λειτουργικά τμήματα, καθώς και στους υπόλοιπους κοινόχρησιους χώρους, θα προσφέρει στους επισκέπτες μας μοναδική αίσθηση ασφάλειας, καθ’ όλη τη διάρκεια διαμονής τους στο ξενοδοχείο.

Στα 5 Αστέρια Φιλοξενίας προσθέτουμε 5 Αστέρια Ασφάλειας και Υγιεινής!

Με την επιστημονική υποστήριξη της Κλινικής Άγιος Λουκάς εγγυόμαστε στους επισκέπτες μας ότι τώρα μπορούν να απολαμβάνουν μια ακόμη πιο υγιεινή και ασφαλέστερη διαμονή από το check-in έως το check-out! Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος να δίνουμε την αγάπη και τη φιλοξενία μας στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Mediterranean Palace Hotel

5 Αστέρια στη Φιλοξενία με 5 Αστέρια στην Υγιεινή !
5 Αστέρια στη Φιλοξενία με 5 Αστέρια στην Υγιεινή !
5 Αστέρια στη Φιλοξενία με 5 Αστέρια στην Υγιεινή !
Share: 

ΝΕΑ

09 Απρ
MEDITERRANEAN PALACE AT HOME | EASTER EDITION

Η Πασχαλινή ατμόσφαιρα, φτάνει στην άνεση του σπιτιού σας με εορταστική και δημιουργική διάθεση από το Mediterranean Palace.

24 Μαρ
2021 μια χρονιά.. γεμάτη Ελλάδα

Στο Mediterranean Palace συμμετέχουμε ενεργά στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, διαμορφώνοντας μια σειρά δράσεων και υποστηρίζοντας τους πολιτιστικούς φορείς που πραγματοποιούν επετειακές εκδηλώσεις.

15 Φεβ
Green Key Award - Βράβευση Παγκοσμίου φήμης

Το Mediterranean Palace Hotel βραβεύτηκε για το 2021 με το “Green Key”, το αναγνωρισμένο διεθνώς Eco-label, υποστηρίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη στον τομέα της Τουριστικής Βιομηχανίας

Το Mediterranean Palace Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης, με 111 δωμάτια και 7 σουίτες, όλα προσεκτικά διακοσμημένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, δίπλα στα παραδοσιακά “Λαδάδικα” και με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54626

+30 2311 240 400

info@mediterranean-palace.gr

www.mediterranean-palace.gr